Gezocht: beheerder voor dorpshuis "De Schutse"

Burgh-Haamstede, 4 juli 2018

Het bestuur van de Stichting Dorps- en Gemeenschapshuizen Schouwen-Duiveland zoekt

EEN BEHEERDER (m/v, echtpaar) voor het dorpshuis “De Schutse”

in Burgh-Haamstede

In verband met pensionering van onze huidige beheerder willen wij in contact komen met iemand die als een goed gastheer en/of –vrouw kan optreden in ons mooie dorpshuis in Burgh-Haamstede.

Wij zoeken een enthousiast en sociaalvaardig persoon met een flexibele en sterk klantgerichte instelling, die bereid is – eventueel samen met vrijwilligers – De Schutse full-time te beheren. Iemand die ook bereid is zelf activiteiten te organiseren of aan te trekken waardoor het gebruik van het dorpshuis een verdere impuls krijgt.

Hij en/of zij dient goede relaties te onderhouden met huidige en toekomstige gebruikers, de dorpsraad, de plaatselijke bevolking en het verenigingsleven. Het bezit van de benodigde horeca-diploma’s en BHV is een vereiste. Woonachtig zijn in Burgh-Haamstede is een prĂ©.

Van de beoogd beheerder(s) wordt verder verwacht dat hij/zij de accommodatie als zelfstandig ondernemer beheert en de bar en keuken exploiteert (op basis van ZZP-constructie). Met de beheerder(s) wordt een dienstverleningsovereenkomst afgesloten voor 3 jaar tegelijk, waarbij het 1e jaar als proefjaar dient. Er wordt  een vaste vergoeding voor het beheer en het schoonmaken van het gebouw verstrekt.

Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij de heer J.A. van den Broeke, secretaris van de Stichting Dorps- en Gemeenschapshuizen, telefonisch te bereiken onder nummer 06-55307960 of bij onze huidige beheerder, dhr M.J. Verseput, telefonisch bereikbaar op 0111-651401.

Op verzoek kan een kopie van een dienstverleningsovereenkomst worden toegezonden.

Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 28 juli 2018 ingezonden worden aan bovengenoemde stichting, ter attentie van de secretaris, postbus 172, 4300 AD te Zierikzee. Op de enveloppe vermelden “sollicitatie”.