Welkom bij Dorpshuis ’t Zuudènde

Het dorpshuis Kerkwerve beschikt over een grote zaal met podium en kleedkamers, een kleine zaal, twee vergaderruimtes (voor 8 tot 10 personen) en een foyer met bar. De ruimtes zijn beschikbaar voor vergaderingen, cursussen, workshops, bijeenkomsten, bruiloften, feesten, recepties en verjaardagen. In de grote zaal kunnen circa 150 stoelen geplaatst worden, waardoor deze geschikt is voor toneelvoorstellingen e.d. Verder beschikt het dorpshuis over een biljart.

Voor uw bruiloft, feest of verjaardag kunnen een warm/koud buffet en hapjes worden verzorgd. Een lunch behoort ook tot de mogelijkheden.

In het dorpshuis is “ ’t Wienkeltje ” gevestigd. Hier kan men terecht voor de vergeten boodschap. Het betreft een klein assortiment aan houdbare producten. Als verse producten zijn eieren en witlof verkrijgbaar. In de diepvries is er in de minder koude maanden een voorraad ijsjes.   Voor felicitatie- en condoleancekaarten met postzegels kunt u hier ook terecht.

’t Wienkeltje is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.30 - 16.30 uur. Tijdens de diverse activiteiten in het Dorpshuis op  andere tijden dan hierboven vermeld, is ’t Wienkeltje geopend. Zie voor de activiteiten de Agenda Dorpshuizen.